Bijzonder wonen in Luminous Living.

Villa’s met een doordachte architectuur omgeven door het groen.

Luminous Living bestaat uit 7 riante villa’s variërend in grootte en indeling, zodat je kan kiezen voor de woning die aansluit bij jouw woonwensen.
Heel veel lichtinval, fraaie doorkijkjes, privacy, zichtlijnen en lichtinval zijn zorgvuldig afgewogen en meegenomen bij het ontwerpen van de ruimtes. Deze ruimtes leveren geborgenheid en zijn prettig van maat. In veel van de woningen kijk je via je privé buitenruimte weer naar een ander vertrek van het huis, wat ruimtelijkheid en speelsheid oplevert.
Alle villa’s hebben riante leefruimtes op de begane grond, waarbij de indeling van de woonkamer, keuken en leefkeuken eenvoudig te wijzigen is. De keukens zijn echte woonkeukens met ruimte voor een groot kookeiland.

Alle woningen worden gekenmerkt door kamerhoge raampartijen met openslaande tuindeuren naar de patiotuin en de collectieve vóór- en zijtuin.
Op elk moment van de dag kan je kiezen voor een terrasje in de zon of juist voor een beschut plekje in de schaduw. De collectieve tuin is aan de voorzijde alleen toegankelijk via een voetpad en de ruimte tussen de woningen is niet openbaar. Bomen en struiken maken het op elk moment van de dag aangenaam vertoeven. De tuin is zo ingericht dat elke woning buiten zijn privé buitenruimte een fijn zitplekje kan maken.

Woning 1
Woning 2
Woning 3
Woning 4
Woning 5
Woning 6
Woning 7
Prijslijst
aandacht voor kwaliteit

WONING 1

WONING 2

WONING 3

WONING 4

WONING 5

WONING 6

WONING 7

AANDACHT VOOR KWALITEIT

Prijslijst